David Guetta, Ava Max и Alphaville вдъхват нов живот на хита "Forever Young" Днес, 22 октомври, 2024

David Guetta си партнира с оглавилата класациите певица Ava Max и Alphaville, които вдъхват нов живот на хита "Forever Young". 

Подобно на огромния хит на Guetta от 2022 г. „I'm Good (Blue)“ с участието на Bebe Rexha, който вече има повече от 3 милиарда стриймвания, историята на сингъла започва в TikTok. И двете песни са изключително популярни сред създателите на съдържание в платформата, като „Forever Young“ е с 3 милиона създадени видеа в TikTok тази година. В момента „Forever Young“ е най-популярната TikTok песен на Warner Music Group и достигна връх в класацията на Spotify Global Top 200 за ежедневни стриймвания по-рано през годината на #42.

David Guetta започна да работи по „Forever Young“ това лято, придавайки му свеж звук за ново поколение фенове и чрез Ava Max, за да осигури финалните щрихи на EDM хита.

„Forever Young“ следва поредица от хитови сингли на Guetta тази година. През април френската денс икона се обедини с OneRepublic за един от най-големите си хитове досега, „I Don't Wanna Wait“ (с повече от 600 милиона стриймвания), „Raving“ с холандската EDM звезда Afrojack, а през септември той обедини сили с Alesso и Madison Love за епичния "Never Going Home".

С „Forever Young“, David Guetta, подпомогнат от оглавяващите класациите вокали на Ava Max, създаде още един гарантиран хит сред новите и ретро рейвъри.

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини