Bruno Mars подкрепи Rosé от BLACKPINK в новия ѝ сингъл „APT.“ Днес, 18 октомври, 2024

Rosé от BLACKPINK привлече Bruno Mars за новия си сингъл „APT.“.

"'APT.' всъщност е любимата ми корейска игра за пиене, която играя с приятелите си у дома. Предизвиква усмивка на лицето и разчупва леда на всяко парти“, обяснява Rosé. „Една вечер в студиото научих моя екип да играе играта. Всички бяха очаровани, особено когато започнах да пея, така че се позабавлявахме и казах, че трябва да направим песен от нея... след като Bruno се присъедини към песента, останалото е история!".

Видеото на „APT.“ е режисирано съвместно от Mars и Daniel Ramos, които работиха заедно и върху визуализацията на „Die With A Smile“ - колаборацията на Bruno с Lady Gaga, която излезе през август.

„APT.“ е първият сингъл от предстоящия дебютен солов албум на Rosé, озаглавен „rosie“. Записът, който певицата по-рано описа като „малък дневник“, ще излезе на 6 декември.

Певицата обяви „rosie“ малко след като подписа сделка с Atlantic Records, която също е дом на Mars, както и с други популярни изпълнители като Ed Sheeran и Charli XCX.

„APT.“ е и първият самостоятелен сингъл на изпълнителката от BLACKPINK след дебютния ѝ сингъл албум „R“ през 2021 г., който включваше песните „On The Ground“ и „Gone“. Тя също изпя соловата песен „Hard To Love“ в албума на BLACKPINK от 2022 г. „Born Pink“.

Песента е и най-новата в редица солови издания на членовете на BLACKPINK. По-рано този месец Jennie даде началото на новата си солова кариера с чисто нов сингъл, озаглавен „Mantra“. Междувременно Lisa си сътрудничи с Rosalía за „New Woman“ през август. 

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини