One Direction за Liam: Скърбим за загубата на нашия брат Днес, 18 октомври, 2024

One Direction проговориха за загубата на бившия им колега от бандата Liam Payne, който почина след падане от третия етаж на хотел в Буенос Айрес, Аржентина, в сряда (16 октомври).

В съвместно изявление, споделено в Instagram един ден след трагедията, Harry Styles, Niall Horan, Zayn Malik и Louis Tomlinson написаха, че са „напълно опустошени от новината за смъртта на Liam“.

„След време и когато всеки може да го направи, ще има още какво да се каже. Но засега ще отделим известно време, за да скърбим и да проумеем загубата на нашия брат, когото много обичахме. Спомените, които споделихме с него, ще бъдат съкровени завинаги. Сега нашите мисли са със семейството му, приятелите му и феновете, които го обичаха заедно с нас. Ще ни липсва ужасно много. Обичаме те, Liam”.

В лично изявление в своя Instagram акаунт Louis Tomlinson изрази подкрепа за сина на Liam. 

32-годишният певец сподели дълго послание в знак на почит към своя бивш колега от групата. В него Tomlinson отбелязва, че винаги ще бъде до 7-годишния син на Payne, Bear Grey.

„Искам да знаете, че ако Bear някога има нужда от мен, аз ще бъда чичото, от когото се нуждае в живота си, и ще му разказвам истории за това колко невероятен беше баща му“, пише Louis в изявлението си.

Добавя, че му е изключително трудно да каже "сбогом", а също и че много би искал да можеше да сподели сцената още веднъж с Liam, но "не е било писано". Той благодари на колегата си, че е "оформил" One Direction и казва, че според него той е бил най-важната част от групата. 

 

Zayn Malik също публикува емоционален спомен за покойния си колега от One Direction. В него той казва, че не е имал възможност да благодари на Liam за това, че го е подкрепял в някои от най-трудните моменти в живота му. 

"Загубих брат, когато ни напусна и дори не мога да ти обясня какво ли не бих дал, за да мога да те прегърна един последен път и да се сбогувам подобаващо, и да ти кажа, че те обичам и уважавам дълбоко. Ще нося в сърцето си всички спомени, които имам с теб, завинаги". 

Малко след тях и Harry Styles почете паметта на Liam. 

"Неговата най-голяма радост беше да прави другите хора щастливи и беше истинска чест да съм до него, докато го правеше. Liam живееше открито, със сърцето си на показ, имаше енергия за живот, която беше заразителна. Беше мил, подкрепящ и невероятно любящ. Годините, които прекарахме заедно, завинаги ще останат сред най-ценните години от живота ми. Той винаги ще ми липсва, моят прекрасен приятел".

Посланието на Harry завършва с думи за семейството на Payne:

"Съчувствам на Karen, Geoff, Nicola и Ruth, неговия син Bear и на всички по света, които го познаваха и обичаха като мен".

Payne е починал около 17:07 часа местно време в сряда, след като е получил множество травми и кръвоизливи от падането си, потвърди преди часове предварителна аутопсия. Местните власти смятат, че той не е бил трезвен по това време - в стаята му са открити вещества, които изглеждат като наркотици и алкохолни напитки. 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини