Семейството на Liam Payne направи изявление 17 октомври, 2024

Семейството на Liam Payne направи кратко изявление във връзка със смъртта на певеца.

Посланието на близките му беше разпространено от BBC и други медии.

"Съкрушени сме. Liam ще живее завинаги в сърцата ни и ние ще помним неговата добра, забавна и смела душа. Подкрепяме се взаимно доколкото е възможно в момента, като семейство, и молим за уединение и пространство в този ужасен момент". 

Междувременно Simon Cowell отложи прослушванията за участници в предаването "Britain’s Got Talent" след новината за смъртта на Liam Payne.

В социалната мрежа X фирмата, която разпространява билетите за шоуто, съобщи, че кастингът е отложен "заради трагичната кончина на Liam Payne”. 

Водещите Ant и Dec (Anthony McPartlin и Declan Donnelly) бяха заснети да напускат хотела си близо до студиото, където трябваше да се проведат снимките на предаването.

Cowell е създател не само на "Britain’s Got Talent", но и на X Factor, откъдето стартира музикалната кариера на Payne като участник в музикалното риалити шоу. Певецът става част от One Direction, поп групата формирана от Cowell в седми сезон на предаването. 

Смъртта на 31-годишният певец разтърси музикалната индустрия. Той почина в сряда след падане от балкон на третия етаж на хотел в Аржентина. 

Payne беше в страната поне от началото на месеца. На 2 октомври той беше на концерт на бившия си колега от One Direction, Niall Horan, в компанията на приятелката си Kate Cassidy.

В социалните мрежи бяха разпространени последните публикации на певеца в социалните мрежи, направени часове преди смъртта му. На тях двамата с Cassidy изглежда се наслаждават на почивката си в Буенос Айрес. 

Според разказ пред BBC на гост на хотела, където е бил отседнал и Payne, от стаята на изпълнителя в продължение на няколко часа се чували звуци като от местене на мебели, тракане и блъскане, и той предположил, че се извършва ремонт. Около 17:00 часа следобед местно време чул ужасен вик и малко по-късно прозвучали полицейски сирени.

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини