Megan Thee Stallion разказва за стрелбата по нея в документалния си филм 17 октомври, 2024

Megan Thee Stallion ще разкаже за инцидента със стрелбата по нея от Tory Lanez в новия си документален филм.

Родената в Тексас рапърка сподели трейлъра на дългоочаквания си филм "Megan Thee Stallion: In Her Words", който ще проследи нейния живот и кариера досега.

Видеото дава на феновете представа за темите, които изпълнителката с истинско име Megan Pete ще развие в проекта. Те включват загубата на майка ѝ, справянето с омразата онлайн и скандалния инцидент със стрелба с участието на Tory Lanez.

Миналата година за стрелбата по нея колегата ѝ рапър беше осъден на 10 години затвор. Случаят се разигра през 2020 г., когато след парти Lanez простреля Megan в краката.

„Нямаше да съм тук без майка ми […] Бях като „Когато порасна, наистина искам да бъда такава“. Тогава наистина започнах да създавам Megan Thee Stallion. Тогава бях най-щастлива“, казва Megan в трейлъра и продължава да говори за това как нещата са се променили след смъртта на майка ѝ.

За инцидента със стрелбата тя казва в трейлъра: 

„Тогава започнах да получавам гневни реакции. Разстрелът, предателството. Определено бях малко погълната от социалните мрежи. Искам хората да разберат как това ми се отразява. Искам хората да видят как се чувствам".

Информацията за документалния филм за първи път се появи през 2022 г., когато Roc Nation и Time Studios за първи път обявиха, че работят с рап звездата по нов проект.

Филмът ще излезе на 31 октомври в Amazon Prime Video. Официалното описание на лентата гласи: 

„Документалният филм ще предостави на зрителите интимна гледна точка към живота и кариерата на Megan. От задълбочаване в израстването на Megan в Тексас до ключови моменти в нейната кариера, проектът ще хвърли светлина върху многото аспекти на многопластовата личност на родената в Хюстън звезда“.

През април Megan Thee Stallion публикува „окончателен“ отговор за инцидента с Tory Lanez. В изявлението си тя разсъждава върху „унижението“, с което се е сблъскала от страна на обществото, когато е разкрила какво е преживяла. 

Наскоро рапърката издаде третия си албум, „Megan“, и приключи турне в Европа. Тя беше водеща и на церемонията по връчването на Видео музикалните награди на MTV миналия месец.
  
Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини