Nick Jonas избяга от сцената заради насочен към него лазер 17 октомври, 2024

Nick Jonas избяга от сцената, след като лазерна показалка беше насочена към него по време на шоу на Jonas Brothers.

Инцидентът се случи по време на шоуто на групата "Five Albums, One Night" в Прага на 15 октомври. Човек от публиката успял да внесе в залата забранената за подобни събития лазерна показалка и я насочил към изпълнителя по време на концерта.

В кадри, споделени от други посетители в социалните медии, се вижда как Nick Jonas бяга от сцената, докато прави знак „тайм аут“ с ръце.

Пред Variety представител на "O2 Arena" в Прага заявил, че шоуто е трябвало да спре за няколко минути заради инцидента. След това концертът е продължил.
 

 

От групата не са коментирали случилото се до този момент. 

Загрижеността за безопасността на артисти и фенове по време на концерти на живо се превърна в тема, която все повече се обсъжда през последните месеци, особено след осуетената терористична атака, планирана за шоу на Taylor Swift във Виена по-рано това лято.

През август трите концерта на поп звездата от „Eras Tour“ в града бяха отменени, след като беше разкрито, че двама души са били арестувани за предполагаем заговор за терористична атака.

Миналата година имаше вълна от инциденти, при които фенове хвърляха предмети по сцената по време на концерти, като имаше и леко пострадали изпълнители.

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини