Забавна ситуация с развод на концерт на Тимбърлейк 15 октомври, 2024

Джъстин Тимбърлейк е видял всичко! Певецът е на световното си турне "Forget Tomorrow World Tour" във Филаделфия тази седмица и реакцията му на табела за развод на фенка трябва да се види.

Жената на име Катрина, се появи на концерта с надпис: „Разведох се“. Когато Тимбърлейк забеляза Катрина да държи табелата в публиката, челюстта му увисна и каза: „Добре, трябва да науча повече за това“.

След като Джъстин попита Катрина как се казва, друг фен извика "Поздравления, момиче!" Джъстин се включи: „Този ​​тук казва „Поздравления, момиче!“ Знам, че в момента съм във Фили, но аз не съм такъв. Тимбърлейк добави: „Много съжалявам“, преди да каже: „Майната му, сега си тук и това е толкова хубаво“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by *NSYNC HQ (@nsynchq)

Катрина сподели няколко снимки от вечерта си, която може да се опише само като най-страхотното парти за развод на концерта на Джъстин Тимбърлейк, заедно с надписа: „Джъстин, ти направи нощта, годината и живота ми!“

В момента Тимбърлейк е на световното си турне "Forget Tomorrow", което завършва в Северна Америка през декември. Турнето идва след издаването на шестия му албум Everything I Thought It Was през март.

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини