Ал Пачино разказа подробности за почти смъртоносния си опит с COVID-19 08 октомври, 2024

Светът можеше да загуби холивудска икона поради COVID-19, но (за щастие) той оцеля! Ал Пачино наскоро разказа за преживяването си близо до смъртта, докато се бореше с COVID-19, когато пандемията започна за първи път, в ново интервю за New York Times.

В интервюто Пачино разкри: „Казаха, че пулсът ми е изчезнал. Бях с единия крак в гроба. Въобще нищо не помня. Пълна мъгла. "

Звездата от „Кръстникът“ сподели: „Това, което се случи, беше, че не се почувствах добре — необичайно не добре. След това имах треска и се дехидратирах. В един момент се събудих. В дома ми имаше шестима санитари и двама лекари, облечени като космонавти. Един от тях каза: „Той се върна."

Що се отнася до това, което е от „другата страна“ по отношение на това, което някои хора виждат, след като са преживели смъртта, Пачино намекна, че няма нищо. Той каза: „Не видях бялата светлина или нещо подобно. Там няма нищо. Както казва Хамлет, „Да бъдеш или да не бъдеш“; „Неоткритата страна, от чието раждане никой пътник не се връща“. 

Предстои издаването на мемоарите на Пачино, Sonny Boy.

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини