Вижте за коя "роля" Зендая не иска да си спомня 07 октомври, 2024

Зендая е участвала в много проекти през цялата си кариера, от популярни телевизионни предавания на Дисни до блокбъстър филми, но има един проект, който е бил толкова „стресиращ“, че тя не е гледала шоуто оттогава. По време на участие в подкаст звездата, сега на 28 години, разкри, че не е в крак с популярната състезателна поредица Dancing With the Stars, откакто се появи като състезател през 2013 г., когато била на 16 години , като признава, че тя може да не е точната аудитория за програмата.

„Не съм гледала Dancing With the Stars, откакто участвах“, каза тя. „Наистина не гледах Dancing With the Stars и преди да участвам. Не мисля, че бях целевата група. Баба ми обича Dancing With the Stars.“

Докато беше още тийнейджърка, Зендая не изоставаше от другите състезатели с партньора си Вал Чмерковски и дори стигна до финала, изправяйки се срещу кънтри звездата Кели Пиклър и нейния партньор Дерек Хау. Поглеждайки назад към преживяването, актрисата от „Дюн“ си спомня колко „стресиращо“ е било и как всъщност не иска да го преживява отново, като го гледа какво се разиграва на екрана.

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини