Шон Мендес отговори на коментари за чувствата си към Камила Кабейо 03 октомври, 2024

Шон Мендес постави акцент на това какви са чувствата му към бившата Камила Кабейо след появата му в подкаст наречене „On Purpose“ и последващия чат в X. По време на участието си, Мендес разказа за сегашната си отношения с Кабейо, обяснявайки, че „Камила и аз сме свършили най-добрата работа в запазването на нашия малък личен огън на любов един към друг“.

След пускането на епизода на подкаста, Шон отговори на фен, който писа: „Те не са заедно“, на което певецът отговори: „Не, не сме“.

След това, в чата в X един фен каза: „Чувствам, че трябва да изясниш какво имаш предвид с последния си туит, така че широката общественост и феновете на Камила да не приемат думите ти и да ги превърнат в нещо, което има повече смисъл?" Шон сподели: „Предполагам, че трябва да бъда честен. Бях малко раздразнен от цялата проекция през последните няколко месеца за нас. Обикновено съм доста добър в това просто да оставя целия „шум“ да минава, но напоследък някак ме напряга."

Шон добави: „И да, част от мен знае, че ако цитираш туит и казваш, че това ще започне малко да се завърта и предполагам, че трябва да бъда честен, част от мен просто искаше да го разгледа и всъщност да има истински честни отношения с вас, момчета, за това как от моя страна също бих искал да знам какво е чувството за теб."

Накрая Шон заключи: „Доста плашещо е да влезеш онлайн и да бъдеш честен и уязвим, като се има предвид колко бързо нашите думи могат да бъдат изопачени и използвани срещу нас, но наистина държа да имам истинска връзка с вас."

Нищо не става ясно, нали?

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини