Ариана Гранде защити пламенно гаджето си от хорските критики 01 октомври, 2024

Ариана Гранде описва в детайли своя опит в справянето с обществената реакция на връзката й с Итън Слейтър след раздялата й с бившия й съпруг Далтън Гомес. В интервю за Vanity Fair Гранде обясни как отговорът на романа между нея и Слейтър е бил „разочароващ“ за гледане, тъй като много от историите и голяма част от спекулациите не биха могли да бъдат по-далеч от истината. Двойката за първи път предизвика слухове през юли 2023 г., малко след раздялата й с Гомес и на фона на снимките на предстоящата филмова адаптация на мюзикъла Wicked. Източник по това време също потвърди, че Слейтър също е бил разделен с вече бившата си съпруга Лили Джей.

„Най-разочароващата част беше да видя толкова много хора да вярват в най-лошата версия“, каза тя. „Не може да има по-малко точно описание на човешко същество от това, което таблоидите разпространяват за него...“

Певицата на „We Can't Be Friends“ добави за своя звезден кавалер от Бродуей: „Никой на тази земя не се старае повече да бъде до хората, които обича и за които се грижи. Няма никой на тази земя с по-добро сърце и това е нещо, което нито един таблоид не може да пренапише в реалния живот."

Въпреки че Гранде и Слейтър пазят в тайна подробностите за връзката си, те са забелязвани да се наслаждават на времето си заедно. По-рано тази година те бяха снимани на публично място, когато присъстваха на хокеен мач, разговаряйки с други фенове.

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини