6 години по-късно: Разводът на Чанинг Тейтъм и Джена Дюън е финализиран 27 септември, 2024

Бракът на Чанинг Тейтъм и Джена Дюън официално и законно приключи шест години след като вече бившите обявиха края на връзката си. Според документи представени от Page Six, Тейтъм и Дюън са финализирали развода си и са избегнали съдебен процес, насрочен за декември, след уреждане на търканията относно приходите на Тейтъм от филма му Magic Mike от 2012 г. Въпреки че пълните подробности за развода им не са били оповестени публично, двамата са се отказали от издръжката и са се съгласили да уредят частно всички бъдещи несъгласия относно попечителството. Двойката имат 11-годишна дъщеря Евърли.

Дюън подаде молба за развод през 2018 г. Те се срещнаха на снимачната площадка на техния филм от 2006 г. Step Up, сгодиха се през 2008 г. и се ожениха на следващата година на церемония в Малибу.

И Тейтъм, и Дюън са преминали към нови връзки след раздялата им. Дюън вече има две деца с годеника Стив Кази, докато Тейтъм е сгоден за Зоуи Кравиц след две години връзка. Миналия месец Кравиц разказа за „красивото изживяване“ от работата с Тейтъм на снимачната площадка на нейния режисьорски дебют Blink Twice.

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини