Дженифър Лопес и Бен Афлек са изправени пред още едно предизвикателство на фона на развода 26 септември, 2024

Дженифър Лопес и Бен Афлек имат и финансово изпитание, с което трябва да се справят на фона на продължаващия развод. Според Page Six, продажбата на тяхното имение за 64 милиона долара наскоро се провали, поддържайки общата сметка на бившата двойка „на червено“.

Певицата и бившият й мъж купиха имението за 60,8 милиона долара през 2023 г. и платиха в брой. Първоначално обявиха имота за 68 милиона долара през юли, малко повече от месец преди Лопес официално да подаде молба за развод, а скоро след това получиха оферта (няколко милиона по-малко, отколкото се надяваха) от двойка от Ню Джърси.

Въпреки бързото приемане на предложението, двойката от Ню Джърси наскоро се отказали поради смърт в семейството им, създавайки още една спънка в бракоразводната процедура. При подаване на молба за развод на 20 август, беше разкрито, че Лопес и Афлек не са подписали предбрачен договор, което означава, че всички активи, придобити по време на брака им, се считат за „обща собственост“, включително тяхното имение в Бевърли Хилс.

Въпреки че много източници се изказаха за (почти)разведените, нито Афлек, нито Лопес коментираха публично развода, докато процесът продължава.

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини