The Weeknd изпя две нови песни на фестивал в САЩ 23 септември, 2024

The Weeknd даде възможност на феновете в САЩ да надникнат в последната глава от неговата трилогия на местен фестивал. Той носеше черно-златисто наметало, докато пееше интрото на новия си сингъл „Dancing In The Flames“. Тесфайе беше заобиколен от армия от танцьори с червени воали, докато изпълняваше хитове като „Take My Breath“, „Sacrifice“ и „Save Your Tears“

Носителят на Грами закри шоуто с „Blinding Lights“ и останалата част от „Dancing In The Flames“. Това беше първият път, когато Тесфайе изпълни последното парче и "Sao Paulo" на живо в Съединените щати.

Това се случва само няколко седмици след като той обяви плановете за предстоящия си албум Hurry Up Tomorrow. Шестият студиен албум на Тесфайе е последната част от трилогията, която се състои от другите му хитови албуми After Hours (2020) и Dawn FM (2022). След обявяването му той проведе огромен концерт в Сао Пауло, Бразилия, където дебютира музиката от албума пред стотици хиляди фенове. В допълнение към премиерата на водещия сингъл "Dancing In The Flames", The Weeknd изпълниха и неиздавано сътрудничество с Playboi Carti. Тесфайе все още не е обявила датата на издаване на албума.

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини