Червеното е цветът на есента в кампанията „Облечи живота си с нещо безценно“ - Партньорска публикация 19 септември, 2024

Посрещаме есента с трепетно очакване, готови да се вдъхновим от нейните красиви цветове и да създадем ярки преживявания и незабравими моменти. Това е моментът, когато модата придобива особено значение – тя става не просто израз на стил, а манифест на нашите вътрешни ценности. В новата си кампания за сезон есен-зима, международната модна платформа Answear съчетава поетични нотки и изключително внимание към детайла, превръщайки модата в нещо повече от дрехи.

Answear

Снимка от Answear

Тази есен бразилската актриса и модел Фатима Бруненго e лице на кампанията „Облечи живота си с нещо безценно” и представя едно спиращо дъха творение в червено. Визията й в новия рекламен клип на марката, изпълнена със сила и характер, е много повече от красива рокля.

„Червеното е цвят, който винаги привлича вниманието, но в тази визия то се превръща в символ на сила и независимост“, споделя Марта Савицка, маркетинг директор на Answear и добавя, че червеното диктува модните тенденции в предстоящия сезон. От наситени нюанси на бордо до ярко червено и отделни червени акценти - дизайнерите смело включват този цвят в колекциите си, съчетавайки го с класически кройки и модерни детайли.

Открий специалната селекция от продукти в червено тук

Есенната кампания на Answear, заснета в живописния Лисабон, пленява със своята визуална поетика. Всеки кадър е внимателно композиран, за да подчертае красотата на моментите, които заслужават да бъдат запомнени. Режисьор на модното видео е Стела Консони, известна със своята чувствителност и талант да улавя фините емоции, съчетавайки обикновеното с усещането за лукс и красота. „Стела притежава изключителен талант да превръща емоциите в образи – това, което виждаме на екрана, не е просто мода, а самият живот“, добавя Марта Савицка. Мотото на кампанията „Облечи живота си с нещо безценно“ улавя напълно същността на посланието на Answear. Модата ни съпътства в най-важните моменти и е част от спомените, които остават с нас завинаги.

Answear

Снимка от Answear

Есенно-зимното издание на кампанията „Облечи живота си с нещо безценно” се фокусира и върху качеството. Сред предложенията на Answear.bg клиентите ще открият избрани продукти от световни премиум марки, които са символ на вечен стил. Всяка визия е включена в селекцията с мисъл за хората, които се доверяват на модата, за да изразят своите ценности и индивидуалност. Вдъхновен от силата на червеното, екипът на Answear създаде и оригинален плейлист, а в специалното издание на журнала си, марката се фокусира върху този огнен цвят – от неговата символика в изкуството и културата до модата.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини

Червеното е цветът на есента в кампанията „Облечи живота си с нещо безценно“ - Партньорска публикация преди 13 часа

Гуен Стефани пуска сингъл и обяви датата на издаване на нов албум преди 14 часа

Фарел Уилямс заклейми колегите си, които агитират за изборите преди 16 часа

След Тейлър Суифт и Били Айлиш агититра за изборите в САЩ преди 34 часа

Чарли Пут се ожени за близка приятелка от детството преди 36 часа

Обвиняват Майли, че е плагиатствала от песен на Бруно Марс преди 40 часа

1/4 от младите британци не вдигат на непознат номер от страх преди 2 дни

Шакира не обича да я снимат под полата преди 2 дни

Diddy е арестуван от федерални агенти преди 2 дни

DARA пусна видео на „Крадец на мечти“ преди 3 дни

Сериалът "Шогун“ спечели голямата награда "Еми" за най-добър драматичен сериал преди 3 дни

Джъстин Тимбърлейк за шофирането в пияно състояние: „Това е грешка, която допуснах“ преди 3 дни