Джъстин Тимбърлейк за шофирането в пияно състояние: „Това е грешка, която допуснах“ 16 септември, 2024

Джъстин Тимбърлейк поднесе публично извинение и предупреди за опасностите от шофирането в нетрезво състояние като част от споразумение за признаване на вината по делото срещу него. Малко след постигането на споразумение за признаване на вината, намаляващо първоначалното му обвинение до  нарушаване на правилата за движение и шофиране с увредени способности, певецът говори с репортери пред сградата на съда в Саг Харбър, Ню Йорк.

"Както може би знаете, аз се опитвам да се придържам към много висок стандарт за себе си. И това беше далеч от този стандарт", каза той. „Озовах се в позиция, в която можех да взема различно решение."

Тимбърлейк подчерта колко е важно да не се сяда зад волана след консумация на каквото и да е количество алкохол, добавяйки, че има много други начини да се приберете у дома.

„Това, което бих искал да кажа на всички, които гледат и слушат, дори и да сте изпили едно питие, не сядайте зад волана. Има толкова много алтернативи. Обадете се на приятел. Вземете Uber, вземете такси", каза той. „Това е грешка, която направих, но се надявам, че всеки, който слуша и гледа в момента, може да се поучи от тази грешка."

43-годишният хитмейкър завърши изявлението си, като призова обществеността, включително и себе си, да "бъдат по-безопасни".

Тимбърлейк беше арестуван в Саг Харбър през юни. Полицай тогава съобщи, че певецът е миришел на алкохол и „се е провалил на всички стандартизирани полеви тестове за трезвост“. Тимбърлейк според съобщенията е казал на полицаите, че е изпил едно мартини.

Условията на споразумението му включват глоба от 500 долара плюс допълнителна такса от 260 долара, 25 часа общественополезен труд в организация с нестопанска цел по негов избор и отнемане на книжката за 90 дни. 

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини