Кейти Пери се рее във въздуха в антигравитационно изпълнение 12 септември, 2024

Кейти Пери получи специално признание на видео музикалните награди на MTV 20240. Сред вълнуващата нощ, изпълнена със зашеметяващи визии и невероятни изпълнения, певицата получи наградата за видео авангард на Майкъл Джексън, награда за цялостно творчество, присъждана на артист за изключителен принос и дълбоко въздействие върху музикалните видеоклипове и поп културата.

След въведение от годеника й Орландо Блум, Пери се впусна в противопоставящо се на гравитацията изпълнение на някои от най-големите си хитове през кариерата си. Започвайки с "Dark Horse", тя разцепи въздуха в хипнотизираща сцена, подходяща за научнофантастичен филм, преди да премине в "E.T." където продължи буквално да се върти във въздуха. Пери също представи Doechii, за да покаже тяхното сътрудничество „I'm His, He's Mine“.

Пери след това отведе публиката от Ню Йорк до Западното крайбрежие, публиката се развихри и пееше заедно с хитовата й песен „California Girls“, преди да започне с „Teenage Dream“, лежейки в проекция на туптящо сърце на сцената, преди да се плъзне надолу по платформа към нейния дебютен сингъл „I Kissed A Girl“.

Водени от Megan Thee Stallion, наградите MTV VMA за 2024 г. включваха изпълнения на артисти като Сабрина Карпентър, Halsey, Chappell Roan, LL Cool J, GloRilla, Камила Кабейо, Шон Мендес, Eminem и др. 

Радио Витоша - Следвай музиката! 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини