Селена Гомес усеща любовта както никога досега 11 септември, 2024

Селена Гомес усеща любовта както никога досега в романса си с Бени Бланко. 32-годишната звезда разказа за връзката си с 36-годишния музикален продуцент в нова история от корицата на Vanity Fair и как тя е различна от всеки друг минал романс, който е преживявала преди.

"Никога не съм била обичана по този начин", каза тя. "Той просто е светлина в живота ми. Той е най-добрият ми приятел. Обичам да му казвам всичко."

Гомес и Бланко се познават от години и дори са си сътрудничили в миналото, но чак миналата година те започнаха да се срещат. Изпълнителката на „Love On“ потвърди връзката си през декември 2023 г., изтъквайки, че нейният приятел е „моето абсолютно всичко в сърцето ми“ и двойката продължава да се подкрепя публично и да споделя любовта си със света.

„Винаги се уверяваме, че защитаваме това, което имаме, но няма правила. Искам той винаги да бъде себе си. Аз също искам да бъда себе си“, каза тя, добавяйки, че би искала да продължи този модел, дори и да са да се омъжи в бъдеще, като запази името си.

На друго място в интервюто звездата сподели уязвим поглед към това как може да изглежда бъдещото й семейство, като разкри, че „не може да износи“ деца сама поради „медицински проблеми“.

„Никога не съм казвала това, но за съжаление не мога да нося собствените си деца“, каза тя. 

Радио Витоша - Следвай музиката! 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини