Вижте защо Гуинет Поутроул реши да се завърне към киното 06 септември, 2024

Гуинет Полтроу е готова да се върне към актьорството и според съобщенията това се дължи на влюбването на дъщеря й в знаменитост. Актрисата се завръща на големия екран след петгодишна пауза за предстоящия филм Marty Supreme, в който тя ще играе заедно с Тимъти Шаламе. Въпреки че се е появявала в сериали като Политикът и Американски истории на ужасите през последните няколко години, последната й филмова роля е през 2019 г. за Avengers: Endgame.

Полтроу, която получи много отличия през цялата си филмова кариера, включително Оскар през 1999 г. за най-добра актриса за ролята си във „Влюбеният Шекспир“, нямала „голямо желание“ да играе, но получила побутване от 20-годишната си дъщеря Епъл Мартин.

Източник наскоро каза пред Daily Mail, че Епъл „е била влюбена“ в Шаламе „от години“, така че когато научила, че 28-годишният актьор от Дюн, който наскоро беше романтично свързан с Кайли Дженър, участва във филма, тя насърчила майка си да се присъедини.

„Веднага след като Гуинет каза на Епъл, че Тимъти е не само продуцент, но и главен актьор, тя помоли майка си да приеме“, каза източникът и добави: „След като го прочетох и го харесах, въпреки че нямах голямо желание да играе точно сега тя беше убедена от Епъл, която възнамерява да бъде на снимачната площадка колкото е възможно повече."

Полтроу има и 18-годишен син Моузес с фронтмена на Coldplay и бивш съпруг Крис Мартин, с когото се разведе през 2016 г. След раздялата им Полтроу се омъжи за Брад Фалчък, докато Мартин продължи с Дакота Джонсън. 

Радио Витоша - Следвай музиката! 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини