Кейти Пери нарече бившите мъже в живота си „нарцисисти“ 05 септември, 2024

Кейти Пери хвърли сянка върху бившите мъже в живота си, като сподели, че „вече не я привличат нарцисисти“. Тя се появи в подкаст за общ разговор, който обхваща редица теми, от лични признания до разглеждане на противоречиви решения за сътрудничество с определени музикални продуценти. Докато разговаряше с водещия Алекс Купър, Пери каза, че е заменила миналите си връзки с „нарцисисти“ и е продължила с някой, който е по-емоционално съвместим.

„Вече не ме привличат нарцисисти“, каза тя. „Всеки, който непрекъснато променя целите или дърпа килима под вас, не е правилният човек. Всеки, който казва, че ви познава по-добре, отколкото познавате себе си.“

The Daily Mail предполага, че този коментар е в градината на бившия й съпруг Ръсел Бранд, за когото Пери беше омъжена в продължение на 14 месеца, преди комикът да прекъсне брака им заради текстово съобщение. Изданието отбеляза, че дори Бранд се е нарекъл нарцисист, заявявайки това в своя документален филм от 2015 г. Пери беше романтично свързана с Джон Майер.

Години след края на брака си с Бранд, Пери премина към по-устойчива връзка с актьора от Карибски пирати Орландо Блум. Двамата излизаха за кратко през 2016 г., преди да се разделят за повече от година и да възобновят романса си през 2018 г. Те се сгодиха през февруари 2019 г. и имат дъщеря на 4 години.

Радио Витоша - Следвай музиката! 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини