The Weeknd е готов с последната глава от своята музикална трилогия 05 септември, 2024

Абел Тесфайе The Weeknd е готов с последната глава от своята музикална трилогия. Изпълнителят, носител на Грами, сподели нов трейлър преди своя предстоящ албум Hurry Up Tomorrow. Видеото показва съобщение от Абел, в което той описва мислите си за това къде се намира в кариерата си и намеква за големия финал на трилогията.

„Вчера беше преди четиринадесет години“, започва той. „Затаихме дъха си, падайки в блестящо море в късните часове на нощта... опитвайки се да почистим раните с мелодии и светлини, превръзка, за да предпазим това, което лежи отдолу.“

Към края на трейлъра Тесфайе разсъждава върху травматично събитие, което му се е случило на световната сцена. Той може да има предвид момента, когато загуби гласа си само след няколко песни във второто си разпродадено шоу в Лос Анджелис по време на турнето му „After Hours Tour“ през 2022 г. Той беше принуден да спре концерта и да пренасрочи шоуто за по-късна дата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Abel (@theweeknd)

Тесфайе завършва видеото, като потвърждава заглавието на следващия си проект Hurry Up Tomorrow. Продължението на After Hours и Dawn FM „представлява творческия връх“ на неговата трилогия и има „екзистенциални и самореферентни теми“ според съобщение за пресата. Той разкри заглавието, когато започва неговото страховито преживяване в Нощите на ужасите на Хелоуин в Universal Studios Hollywood. Трейлърът пристигна няколко дни преди очаквания му концерт в Сао Пауло, Бразилия на 7 септември.

Радио Витоша - Следвай музиката! 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини