Оливия Родриго придружи гаджето си на фестивала във Венеция 02 септември, 2024

Оливия Родриго и Луис Партридж направиха своя дебют на червения килим със стил. Изпълнителката придружи приятеля си за премиерата на филма му Disclaimer на фестивала във Венеция. Според снимки, споделени от People, дуото позира близо до фенове на емблематичния фестивал.

Родриго продължи да излъчва атмосферата на 90-те с дълга черна рокля с флорални детайли от черно кадифе, включително цвете по деколтето. Тя завършва своята вамп визия с черен клъч, токчета с каишки и слънчеви очила, както и семпли бижута и червено червило. Нейният английски приятел избрал тъмен костюм за случая, съчетан с бяла риза с вдигната яка, ботуши на платформа, пригладена коса и  слънчеви очила.

По-рано тази година Партридж говори пред британския Vogue за навигирането във връзка под обществено внимание, особено когато е свързана с една от най-големите поп звезди на деня, като каза, че срещите „вероятно не трябва да се правят пред очите на обществеността“. 

„Има достатъчно неща, които се случват между двама души“, каза той. „Нямате нужда от гласовете на хиляди други в главата си.“

Радио Витоша - Следвай музиката! 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини