Вижте с коя филмова реплика свързват Чанинг Тейтъм в Щатите 30 август, 2024

Чанинг Тейтъм е имал не малко филмови роли, но сега той разкрива кои от известните му реплики феновете цитират най-много – дори когато минава през охраната на летището.

По време на скорошно интервю за CinemaBlend звездата от Magic Mike сподели, че репликата „Казвам се Джеф“, която той казва във филма си Jump Street 22, е цитатът, който чува най-често от феновете, въпреки че е „малък момент“ в екшън комедията от 2014 г.

„Странно е какво се случва в такава поп култура, разбирате ли? Същото е и с „Казвам се Джеф“. Това е толкова малък момент във филма", каза той. „Спомням си, че дори не беше толкова смешно. Беше като каквото и да било.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CinemaBlend (@cinemablend)

Неговата колежка от Blink Twice Наоми Аки отбеляза, че цитируемите реплики и вирусните мемета трябва да са органични, а не натрапени, за да бъдат трайни, добавяйки: „Това показва, че не можете да се опитвате да бъдете меме."

Тейтъм каза, че забавният цитат дори го следва, когато минава през охраната на летището.

„Никога не съм минавал през TSA, без някой да каже „Казвам се Джеф“, разкри той. 

Тейтъм играе в новия филм Blink Twice, режисьорският дебют на неговата годеница Зоуи Кравиц. Режисьорът наскоро разказа подробно за "красивото изживяване" от работата с бъдещия си съпруг.

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини