Коремчето на Марго Роби расте, докато тя се радва на слънчева Италия 29 август, 2024

Марго Роби се радва на почивка със съпруга си Том Акърли, докато двамата се подготвят да посрещнат първото си дете заедно. Роби беше видяна със съпруга си, докато обядваха с приятели в Сардиния, Италия. Снимките са споделени от E!News. Бременната звездазапази стила си небрежен, но шик, разкривайки корема си в бяла риза с разкопчани копчета в тази област, съчетана със свободни черни панталони.

Въпреки че Роби не е говорила за това, че е бъдеща майка, множество източници потвърдиха пред People миналия месец, че тя и Акърли очакват първото си дете, след като тя беше видяна да се качва на лодка със съпруга си на езерото Комо в Италия на 7 юли.

Роби и Акърли се ожениха на церемония в Австралия през декември 2016 г., години след първата им среща на снимачната площадка на военната драма Suite Française през 2013 г., като австралийската актриса получи роля пред камерата, а сегашният й съпруг е асистент режисьор. 

„И тогава това се прокрадна. Бяхме приятели толкова дълго време. Винаги съм била влюбена в него“, каза тя в едно интервю и добави: „Но си помислих, „О, той никога няма да ме обича, но се оказа съвсем друго.“

Радио Витоша - Следвай музиката! 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини