Ще се появи ли Тейлър Суифт в сериал на Селена Гомес 28 август, 2024

Хитовото за щатите шоу на Селена Гомес "Просто убийства в сградата" е пълно с епизодични роли на знаменитости, но дали някога ще видим приятелката на звездата Тейлър Суифт да се появи? Тя със сигурност се надява.

Актрисата наскоро говори пред E!News за възможността за участие на Суифт в бъдещ епизод на мистериозно-комедийния сериал на Hulu, в който тя участва заедно със Стив Мартин и Мартин Шорт. Докато тя отбеляза, че „ще хареса това“ и че би било мечта, Гомес допълва, че „тя е малко заета“. Суифт наскоро приключи европейската част от своето турне Eras Tour.

Гомес нито потвърди, нито отрече дали Суифт ще има епизодична роля в шоуто, нейните колеги се пошегуваха, че „тя ни се обажда всеки ден“, преди да споделят добри думи за Тейлър.

„Тейлър Суифт се справя перфектно с всичко, както и Селена. В ситуациите, които съм виждал тя просто изглежда знае как да направи нещо спокойно и без усилие.", каза Стив Мартин.

Суифт вече има няколко телевизионни и филмови роли в биографията си, като например филмовия мюзикъл Котки и гостуване в New Girl. Ако се появи в шоуто, тя ще се присъедини към дълъг списък от други известни лица, които се появяват от време на време, като Мерил Стрийп, Пол Ръд, Мелиса Маккарти, Юджийн Леви и Кара Делевин.

Радио Витоша - Следвай музиката! 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини