Майката и сестрата на Марая Кери починаха в един и същи ден 27 август, 2024

Марая Кери разкри сърцераздирателната трагедия, която преживяла през уикенда, след като загубила двама членове на семейството си в един и същи ден. 55-годишната музикантка потвърди пред People, че майка й Патриша е починала през уикенда. Тя също трябваше да се изправи пред друга „трагична“ смърт, когато сестра й, Алисън, също почина в същия ден. Към момента не се съобщават други подробности относно причините за смъртта им.

„Сърцето ми е разбито, че загубих майка си през изминалия уикенд. За съжаление, при трагичен обрат на събитията, сестра ми загуби живота си в същия ден“, каза Кери в изявление, като също така поиска поверителност, за да се справи с този „невъзможен момент в живота си."

Певицата по-рано разкри за сложните си отношения с майка си, като написа в мемоарите си от 2020 г. The Meaning of Mariah Carey, че „както много аспекти от живота ми, моите отношения с майка ми са пълни с противоречия и конкуриращи се реалности. Това е цяла дъга от емоции."

Въпреки легендарното им минало, Кери отрази в изявлението си пред People колко „благословена“ е била да прекарва време с майка си през последната седмица, преди да почине.

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини