Вижте какво накара Cardi B да побеснее 23 август, 2024

Cardi B пресече ужасен слух, преди да е станал вайръл. По-рано тази седмица бременната рап звезда публикува снимка на най-добрата си приятелка Стар Брим, докосваща корема ѝ. Снимката генерира различни коментари от фенове, но една критика от случаен акаунт в X, беше особено запомнящ се. Един трол попита дали тя избелва кожата си. Това вбеси родената в Бронкс рапърка.

"Избелване по време на бременност 😒😒😒? Защо трябва да сте толкова тъпи? Всъщност НЕ!" Карди изстреля в отговор.

„Бременна съм и съм леко анемична“, продължи тя. „Това бебе изсмуква цялата енергия от тялото ми до степен, че съм бледа, с хлътнали очи, бързо и ми се вие ​​свят...[МОЛЯ] СПРЕТЕ ДА МИСЛИТЕ СЪС ЗАДНИКА СИ!"

Cardi B потвърди, че е бременна по-рано този месец след месеци на спекулации. Това ще бъде третото й дете от скорошния бивш съпруг Offset. Тя обяви бременността си в същия ден, в който множество медии съобщиха, че 31-годишната жена е подала молба за развод.

Освен че се справя със слуховете за кожата си, Cardi B също се възстановява от странен инцидент, който можеше да убие бебето й. Преди няколко седмици рапърката разкри, че е паднала по стълбите и за кратко е била "парализирана". За щастие бебето не е пострадало.

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини