Тейлър Суифт наруши мълчанието си относно осуетената терористична атака във Виена 22 август, 2024

Тейлър Суифт наруши мълчанието си относно осуетената планирана терористична атака, която спря концертите ѝ във Виена. Музикантката писа в Instagram и нахвърля разсъждения относно европейската част от турнето Eras след края на концертите на стадион Уембли в Лондон. В своето пространно изявление тя говори за трите шоута във Виена, които бяха отменени.

„Отмяната на шоутата ни във Виена беше опустошително“, каза тя. „Причината за отмяната ме изпълни с ново чувство на страх и огромно чувство за вина, защото толкова много хора бяха планирали да дойдат на тези концерти. Но също така бях благодарна на властите, защото благодарение на тях оцеляхме."

„Бях въодушевена от любовта и единството, които видях във феновете“, каза тя, добавяйки, че е работила с властите в Лондон, за да гарантира безопасността на феновете, присъстващи на втория й концерт на „Уембли“. „Реших, че цялата ми енергия трябва да насочи към подпомагане на защитата на близо половин милион души, които дойдох да гледат шоуто в Лондон. Екипът ми и аз работихме ръка за ръка с персонала на стадиона и британските власти всеки ден в преследване на тази цел и искам да им благодаря за всичко, което направиха за нас."

„Нека бъда много ясна: няма да говоря за нещо публично, ако смятам, че това може да провокира тези, които биха искали да навредят на феновете, които идват на моите шоута“, каза тя. „В случаи като този, „мълчанието“ всъщност е демонстриране на сдържаност и изчакване да изразите себе си в момент, когато е подходящо. Моят приоритет беше да завършим безопасно нашето европейско турне и с голямо облекчение мога да кажа, че го направихме ."

На друго място в публикацията си тя благодари на „най-страстната публика, за която някога съм свирила“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Радио Витоша - Следвай музиката!

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини