Джордж Клуни е обиден на Куентин Тарантино 14 август, 2024

"Куентин наскоро каза някои глупости за мен, така че малко ме е яд на него", казва Джордж Клуни в интервю за GQ, което той даде заедно с колегата си от "Вълци" Брад Пит. Клуни каза още, че Тарантино "е дал някакво интервю, в което е изброявал филмови звезди" и че когато е станало дума за Клуни, режисьорът на "Криминале" е казал, че според него Клуни "не е филмова звезда".

"Добре, пич", продължава Клуни, а Пит - чест сътрудник на Тарантино - се смее на заден план. "Мога да му давам акъл. Той на мен също ми е давал акъл", добави Клуни.

Актьорът вероятно визира разговор на Тарантино по време на филмовия фестивал в Кан. Тогава режисьорът обяснява кои отговарят на неговите изисквания за "звезда". Той посочва Робъртс, Леонардо ди Каприо, Чарлийз Терон и Дензъл Уошингтън.

Но когато става дума за Клуни, Тарантино казва: "Отдавна не мисля, че Джордж Клуни е привличал някого в кино салона... Кога беше последният му хит, в който привлече публика?"

Клуни през последните години предпочита да продуцира и режисира повече проекти, вместо да играе в тях. Но с филми като "Вълци", чиято премиера е през септември и предстоящия филм на режисьора Ноа Баумбах, чиито снимки току-що приключи, Клуни призна причината, поради която се е върнал към актьорството - порастващите му деца.

В крайна сметка Клуни увери, че между него и Тарантино „няма лоши чувства“.

 Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини