Адел се готви да каже „Да“ на дългогодишния си приятел Рич Пол 12 август, 2024

Официално – Адел се готви да каже „Да“ на дългогодишния си приятел Рич Пол, две години след първите слухове за годеж. Певицата най-накрая потвърди по време на скорошен концерт в Мюнхен, Германия, че е сгодена за спортния агент след три години връзка, след като фен в публиката шеговито помоли носителката на Грами да се ожени за него.

"Ще се омъжиш ли за мен? повтори тя, преди да отхвърли предложението, защото Пол вече го е изпреварил. Вдигайки лявата си ръка, сякаш за да покаже годежен пръстен, тя каза: „Не мога да се омъжа за теб, защото ще го направя с друг, така че не мога“.

Докато публиката аплодираше вълнуващите новини, Адел каза на фена: „Оценявам го“.

Взаимодействието беше заснето от фенове и споделено в X.

Адел и Пол станаха публични с романса си през 2021 г., но иначе запазиха подробностите за връзката си далеч от очите на обществеността. Двойката за първи път предизвика слухове за годеж през февруари 2022 г., след като Адел беше видяна да носи гигантски диамантен пръстен, докато присъстваше на наградите BRIT.

Изпълнителката на "Easy On Me" преди това беше омъжена за Саймън Конеки, с когото имат 11-годишния син Анджело. По-рано тази година Адел сподели мислите си за потенциално разширяване на семейството си.

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини