"Домът на дракона" ще има общо 4 сезона 08 август, 2024

По време на пресконференция, посветена на финала на втория сезон на "Домът на дракона", неговият създател Райън Кондал разкри подробности за бъдещето на поредицата. Той потвърди, че предисторията на "Игра на тронове" ще завърши със сезон 4, а снимките на следващия вероятно ще започнат в началото на 2025 г. Колкото до това дали епизодите в сезон 3 отново ще са само 8, Кондал каза, че това още не е решено окончателно.

Самият Джордж Р.Р. Мартин, който е и един от създателите на "Домът на дракона", по-рано беше писал в блога си, че според него сериалът ще има 4 сезона по 10 епизода всеки, в които се разказва историята за "Танца на драконите" от неговата книга "Огън и кръв". До този момент обаче нямаше официална информация колко сезона ще има поредицата. 

Кондал отклони въпросите за съдбата на бившата Ръка на краля и баща на Алисънт, Ото Хайтауър. В последните минути на последния епизод от сезона той се появява за кратко, като изглежда е в затвор, което е отклонение от разказа в "Огън и кръв". Той каза само, че историята на Ото Хайтауър все още не е приключила.

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини