Брад Пит наруши мълчанието за пътния инцидент, който вкара в болница сина му Пакс 08 август, 2024

Брад Пит бил "изключително загрижен" за здравето на отчуждения си син Пакс след като 20-годишното момче претърпя катастрофа с велосипед, която се случи миналия месец. Според TMZ, актьорът е бил много „шокиран“, след като е разбрал, че синът му е бил ранен в катастрофа, която го е вкарала в интензивното отделение през по-голямата част от миналата седмица. Неназован източник каза на изданието за загрижеността на Пит, въпреки че получава "постоянен поток от информация за възстановяването му". Тъй като връзката между Пакс и баща му остава прекъсната, „хора около семейството“ продължават да информират Пит за състоянието на 20-годишния младеж, докато той започва дълъг процес на възстановяване.

Пакс беше откаран по спешност в болницата на 29 юли, след като се блъсна в спряло превозно средство в натоварения трафик в Лос Анджелис. 20-годишният младеж е карал електрически велосипед и не е носил каска. Пакс бил транспортиран до болницата и незабавно откаран в интензивното отделение.

Той беше изписан около 5 август, след като е лекуван от политравма. Източник каза пред People, че Пакс има дълъг път до възстановяването пред себе си, започвайки с физиотерапия.

20-годишният младеж остава под грижите на майка си Анджелина Джоли и няколко от братята и сестрите си и ще продължи да се възстановява у дома с близките си през следващите седмици. 

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини