Tones And I представи втория си албум 07 август, 2024

Tones And I представи втория си албум – „Beautifully Ordinary“. Той е продуциран съвместно от Tones And I, в който тя е единствен автор на почти всяка песен, улавя нейната артистична еволюция и лично израстване, съчетавайки специфичния ѝ вокален стил с уязвимо разказване на истории. 

Коментирайки „Beautifully Ordinary“, Tones And I споделя:

„Всяка песен разказва различна история, предназначена за нейния си момент. Някои песни са вдъхновени от едно и също житейско преживяване, но от различни гледни точки. Най-ярките песни често имат най-тъжните истории, носталгията е повтаряща се тема, която може би подсъзнателно отразява как миналото оформя това, което съм днес. "

Албумът започва с "To Be Loved". Тази песен демонстрира нейната уязвимост и дълбочина, разкривайки трудностите, пред които се изправя, по интимен начин, с повтарящи се теми, подчертаващи дълбокия копнеж да бъде приета. Разказът, който се разгръща в албума, беше представен по-рано тази година с издаването на синглите „Dance With Me“, „Wonderful“, „I Get High“ и „Dreaming“.

Tones And I наскоро влезе в историята като първата и единствена жена изпълнител, надхвърлила три милиарда стриймвания в Spotify с нейния хит „Dance Monkey“. Това постижение я прави един от осемте изпълнители в цял свят, постигнали този успех с една единствена песен в Spotify.

Tones And I приключи 2023 г. по забележителен начин със завладяващия химн „The Greatest“, който беше издаден в подкрепа на женския футболен отбор на Австралия, на Световното първенство по футбол за жени. 

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини