Lady Gaga демонстрира новата си музика пред фенове в Париж 29 юли, 2024

През уикенда Lady Gaga зарадва феновете си в Париж с няколко откъса от музиката, която е записала за предстоящия си седми албум. 

Звездата пя на церемонията по откриването на Олимпийските игри във френската столица, а през почивните дни гледа състезанията по плуване и спортна гимнастика при жените. 

В неделя тя написа в Instagram, че е трогната от френските си почитатели, които са се събрали пред хотела ѝ, затова е решила да им направи подарък преди да си тръгне, като им пусне малко от новите си песни. 

Малко след това тя се показа от лимузината си пред хотела и пусна на лаптопа си кратък откъс от парче с електронен бийт. После се прибра в колата, преди отново да излезе и да каже, че ще демонстрира още една песен, която пък напомня за готическото поп звучене от албума ѝ "Artpop".

След краткото музикално шоу звездата позира за снимки и каза "За останалото ще трябва да почакате!"

Новият албум ще бъде първи солов запис на Gaga след "Chromatica" от 2020 г., от който са хитовете "Stupid Love" и "Rain On Me".

Певицата издаде и албум с дуети с Tony Bennett, "Love For Sale", през 2021 г. Той спечели наградата за най-добър традиционен поп албум на наградите "Грами" през следващата година.

В петък Lady Gaga помогна за стартирането на Олимпиадата, като изпълни "Mon Truc en Plumes" по време на церемонията по откриването. Обградена от танцьори, носещи огромни розови помпони, тя пееше на френски и свиреше на пиано, докато преминаваше по златно стълбище на брега на Сена. По-късно се оказа, че сегментът е бил предварително записан, след като проливен дъжд в Париж направил сцената опасно хлъзгава. Дори тази предпазна мярка обаче не успя да попречи на един танцьор да падне - и почти да се преобърне в реката - по средата на представлението, пише BBC.

Gaga също така присъства на няколко олимпийски събития през първия уикенд на Игрите и беше представена на френския премиер Габриел Атал по време на неделните финали по плуване. Атал публикува видео в TikTok, но феновете бяха по-заинтригувани не от самата среща, а от момента, в който Gaga представи приятеля си от четири години Michael Polanksy като „моят годеник“.

На фона на този изпълнен със събития уикенд се появи и втори трейлър за предстоящия филм "Жокера: Лудост за двама", в който Gaga изпълнява ролята на Харли Куин. Продължението на филма от 2019 г. с Joaquin Phoenix е определено като "музикален психологически трилър".

 Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини