Джо Манганиело разказа друга история за развода си със София Вергара 18 юли, 2024

Джо Манганиело най-накрая разказа за развода си с актрисата София Вергара, разкривайки разногласията около истинската причина за раздялата им през юли 2023 г. след осем години брак. Той даде интервю за Men's Journal, за да разкаже за предстоящо състезателно риалити шоу, новата си връзка и дори засегна твърденията на Вергара (пет години по-възрастна от него), че са се развели защото бил по-млад и искал деца. Звездата многократно цитира децата като причина за развода с Манганиело, включително интервю с El País през януари 2024 г.

"Наскоро съм разведена с втория си съпруг, с когото бяхме заедно 10 години. Бракът ми се разпадна, защото съпругът ми беше по-млад; той искаше да има деца, а аз не исках да бъда стара майка."

Манганиело си спомня раздялата по различен начин.

„В пресата се говори много за това, че искам деца. Това просто не е вярно... Наистина се опитахме да създадем семейство с дете през първата година и половина. И имахме огромен разговор още на прага през първия месец, когато се срещахме. Казах, „Ако не искаш деца, тогава разбирам. Просто ми кажи и ще разбера.“

И така, защо двойката се раздели, ако Манганиело е бил ОК да няма деца с Вергара?

Той разказа, че те просто са се отчуждили с течение на годините и че не е в характера му да дава такъв ултиматум на бившата си жена.

"Никога не съм бил такъв."

Разводът на Манганиело и Вергара беше финализиран през февруари 2024 г. и оттогава двамата продължиха с нови партньори.

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини