Еминем влезе в пряк конфликт с изкуфяла американска журналистка 16 юли, 2024

Еминем влезе в пряк конфликт със скандалната американска журналистка и коментаторка Кандис Оуенс. Тя е афроамериканка, но е противник на движението "Black Lives Matters" и с шокиращи конспиративни тези за световната политика. Той и е посветил части от тъкмо две песни от новия си албум. В продуцирания от Dr. Dre „Lucifer“ Еминем я нарича "Klandice Grand Dragon" и "MAGA dirtbag" в язвителна част от неговия стих. Приблизително той казва, че е обърнала гръб на собствената си раса, че е торба с боклук и да си носи фланелката "White Live Matters". В друга песен „Bad One“ Еминем ползва подобен наратив. 

Афроамериканката, която мрази хората като нея, явно се е засегнала, защото пусна 10-минутно видео, в което го атакува яростно:

„Първото нещо, което искам да кажа е, че Еминем очевидно е гей“, каза тя. „Просто бих искала отново да напомня на хората, че той всъщност е борещ се със същността си гей и трябва да се молим за него.“ „Това е много тъжно“, продължава тя. „Искам да съжалите Еминем, защото това просто не е начинът нечия кариера да пропадне...“, казва още кукундрелата.

Радио Витоша - Следвай музиката! 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини