Вижте кога ще излезе "Миньоните 3" 12 юли, 2024

След поредния силен дебют на "Аз, проклетникът 4" през уикенда, Universal и Illumination официално обявиха "Миньоните 3", като му дадоха премиерна дата 30 юни 2027 г. съобщи Variety.

Ветеранът на франчайза Пиер Кофин, режисьор на първите три филма за "Аз, проклетникът" и на първия филм за Миньоните, ще режисира по сценарий на Брайън Линч.

През изминалия уикенд "Аз, проклетникът 4" дебютира с приходи от 230 млн. долара в световен мащаб - достатъчно, за да надмине "Отвътре навън 2" на Disney/Pixar.

Първият филм дебютира през 2010 г., представяйки суперзлодея Гру (озвучен от Стив Карел) и неговата група Миньони, като дава началото на три директни продължения и два спинофа за Миньоните.

Въпреки смесените отзиви, всеки от тези филми е печеливш, което превръща "Аз, проклетникът" в най-печелившия анимационен франчайз на всички времена (следван от "Шрек", който също обяви продължение). Последният филм за Миньоните, "Възходът на Гру" от 2022 г., почти достигна заветната граница от 1 милиард долара в световния боксофис.

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини