Lady Gaga обеща музика, която не е правила преди 29 май, 2024

Lady Gaga каза, че музиката, върху която работи в момента, изследва „интензивността“ и „не прилича на нищо, което съм правила преди“. Тя говори на премиерата на новия си концертен филм "Gaga Chromatica Ball" в Лос Анджелис. Филмът, който е режисиран и продуциран от самата нея, показва шоу от Лос Анджелис през септември 2022 г. и излезе на 25 май. 

В интервю по време на премиерата Gaga сподели, че напоследък работи в студиото всеки ден и намекна, че резултатът ще е различен от това, което феновете познават.

„Написала съм толкова много песни, продуцирала съм страшно много песни, но сегашните не приличат на нищо от това, което съм правила преди“, каза тя. „Обичам да преплитам жанровете и да изследвам музиката. Има нещо наистина красиво в това да знаеш, че ще бъдеш обичан, независимо какво правиш“.

Това не е първият път, когато Gaga намеква за нова музика - тя каза по-рано през годината, че пише най-добрата си музика до момента.

На червения килим на концертния филм Gaga носеше екстравагантна бяла рокля, която включваше част от автомобил. На въпрос коя част от автомобила тя отговори, че не знае, защото не е механик. Ние обаче виждаме част от предна броня и по-точни ляв фар.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Радио Витоша - Следвай музиката!  

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини