Кейт Мидълтън е с онкологично заболяване 22 март, 2024

Кейт Мидълтън разкри нова информация за здравето си в публикация в социалните медии, споделена в профила на нея и принц Уилям в Twitter. Принцесата на Уелс разкри, че има рак и в момента е подложена на превантивно лечение. 

Мидълтън претърпя коремна операция на 16 януари и прекара две седмици в частна болница в Лондон. Тя беше изписана, за да продължи да се лекува, и обществеността беше уведомена, че няма да се появява на никакви публични събития до след Великден.

„Исках да използвам възможността да ви благодаря лично за всички прекрасни съобщения за подкрепа и за вашето разбиране, докато се възстановявах от операцията. Бяха невероятно трудни месеци за цялото ни семейство. Но аз имах фантастичен медицински екип, който се погрижи много за мен."

„Операцията беше успешна, но тестовете след операцията установиха наличие на рак. След това моят медицински екип ме посъветва да премина през курс на превантивна химиотерапия и сега съм в ранните етапи на това лечение. Това, разбира се, дойде като огромен шок и правим всичко възможно, за да обработим и управляваме това в името на нашето семейство."

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини