Софи Търнър е поискала от съдия да поднови бракоразводното й дело с бившия Джо Джонас 20 март, 2024

Съобщава се, че Софи Търнър е поискала от съдия да поднови бракоразводното й дело с бившия Джо Джонас, след като не успя да постигне споразумение. Според съдебни документи, подадени в Маями и получени от Page Six, актрисата от „Игра на тронове“ е подала документи, за да се върне към бракоразводната си процедура след неуспешни опити за уреждане на попечителството над детето и имуществото. В документите се посочва, „че това дело трябва да бъде възобновено."

Представител на музиканта от Jonas Brothers каза пред изданието, че подаването е „правна формалност“ и че бившата двойка продължава да „договаря приятелско решение“.

Джонас подаде молба за развод от Търнър през септември 2023 г. след четири години брак и две дъщери. След правни спорове относно попечителството над техните деца, двойката излезе с решение за временно попечителство през октомври, което позволява дъщерите им да разделят времето си с двамата родители.

Съобщава се, че след раздялата им Търнър има нов романс с Перегрин „Пери“ Пиърсън, като дори е споделила няколко негови снимки в Instagram от ски пътуване през януари. Двойката преди това беше снимана да се целува през октомври.

Джонас също изглежда е намерил нов любовен партньор в лицето на модела Сторми Брий, като двамата бяха забелязани да се целуват по време на разходка в Австралия с братята на музиканта Ник Джонас и Кевин Джонас.

Радио Витоша - Следвай музиката! 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини