Lil Nas X тича с дизайнерски обувки на полумаратона в Ню Йорк 19 март, 2024

Кой се нуждае от комфорт, при положение, че можете да бъдете най-добре облеченият човек, участващ в маратон? Lil Nas X се появи в Ню Йорк, за да участва на традиционния полумаратон в града. Бягането на 21 километра е доста впечатляващо постижение, но изборът му на обувки накара хората да говорят. Lil Nas X носеше бели дизайнерски обувки.

Според изпълнителя дизайнерските маратонки не са  били първи избор. Тъй като нямал маратонки вкъщи отишъл до магазин за спортни обувки, който обаче бил , той се опитал да посети магазин за маратонки, но той бил затворен. До този момент се знае, че Lil Nas X не само никога не е тичал повече от 5 километра преди, но също така дори не е тичал навън. Въпреки това, той не позволи липсата на опит в бягането на дълги разстояния да му попречи да завърши състезанието, да пресече финалната линия и да постигне общо време от 2:32:53.

Хитмейкърът издаде своя документален филм Lil Nas X: Long Live Montero по-рано тази година, улавяйки пътуването от първото му турне. Документът е пълен със специални моменти, включително времето, когато Мадона го изненада зад кулисите.

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини