Кевин Спейси бил откаран по спешност в болница 05 октомври, 2023

Aктьорът Кевин Спейси е бил откаран по спешност в болница за "по спешност", след като е получил симптоми на сърдечен удар, съобщава TMZ. 64-годишният Спейси разказа за случая, докато присъстваше на церемонията по закриването на Международния филмов фестивал в Ташкент в Узбекистан. Той описа, че усетил изтръпване на цялата му ръка за четири до осем секунди, докато обикалял музея Афрасияб. Актьорът каза, че се е страхувал, че получава инфаркт по това време и е бил откаран по спешност в болницата, преди да бъде освободен навреме, за да присъства на фестивала и да изнесе реч по-късно вечерта.

Наскоро Спейси беше признат за невинен по всички девет обвинения в процеса срещу него за сексуално насилие в Лондон по-рано тази година. Носителят на Оскар беше изправен пред обвинения, отправени от четирима мъже във връзка с предполагаеми инциденти между 2001 г. и 2013 г., които включват обвинения в сексуално насилие, непристойно поведение и блудство.

Първоначално Спейси беше изправен пред 12 обвинения, но четири бяха оттеглени една седмица преди решението на лондонския съдия през юли. Преди това актьорът е спечелил гражданско дело за 40 милиона долара, заведено от актьора Антъни Рап, който твърди, че Спейси го е нападнал сексуално, когато е бил на 14 години през 1986 г.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини