Anitta изпълни с корейците TOMORROW X TOGETHER на MTV VMA 13 септември, 2023

2023 MTV Video Music Awards (VMA) може би предоставят най-голямото разнообразие в световен мащаб в историята на наградите. Снощи TOMORROW X TOGETHER излязоха на сцената, за да представят Южна Корея. На 12 септември най-големите музикални звезди се събраха в Prudential Center в Нюарк, Ню Джърси, за най-емблематичната вечер на музиката, водена от Nicki Minaj, и гледаха Yeonjun, Soobin, Beomgyu, Huening Kai и Taehyun да изпълняват новата си колаборация „Back For More“ с бразилската суперзвезда Anitta .

Изпълнението отбеляза впечатляващи водни визуализации, докато момчешката банда накара публиката да полудее с безупречните си танцови движения. В крайна сметка Anitta се присъедини към тях на сцената за своя стих. След това TxT и певицата се обединиха, за да направят заедно хореографията. Anitta напусна сцената, за да остави момчешката банда да се отдаде на друга впечатляваща танцова хореография. Въпреки това, както се казва в припева на песента, Anitta се върна "за още" и се качи на сцената за финала.

Тазгодишните VMA почетоха някои от най-големите музикални звезди. Шакира стана носител на наградата Video Vanguard за 2023 г., и Шон „Diddy“ Комбс, носител на наградата Global Icon, които взеха най-големите отличия за вечерта. Други изпълнения на живо включваха водещата на вечерта Nicki Minaj, както и Doja Cat, Anitta, Olivia Rodrigo, Demi Lovato, Måneskin, Stray Kids, Karol G и Peso Pluma, Cardi B и Megan Thee Stallion, Lil Wayne и много други.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини