Камила Мороне разкарала Лео, а не обратното 24 септември, 2022

Източник на The Sun каза, че моделът Камила Мороне се разделила с Леонардо ди Каприо, защото искала да направи кариера, а той настоявал за семейство. За раздялата между Ди Каприо и Мороне, които бяха заедно от четири години, стана известно в края на август. Феновете бяха сигурни, че Ди Каприо е инициатор на раздялата и се шегуваха, че причината за това е възрастта на Камила - актьорът не излиза с момичета над 25 години, а Камила отпразнува 25-ия си рожден ден това лято. Но запознат с двойката твърди, че самата манекенка изостави носителя на Оскар.

Самият ди Каприо, според източника на изданието, искал да създаде семейство, но Мороне, която от 16-годишна възраст мечтаела да стане актриса и да направи кариера в Холивуд, не била готова за това. Интересното е, че по-рано се твърдеше, че ди Каприо се страхува от сериозна връзка и затова се среща само с млади момичета. Камила останала обидена от знаменития актьор, защото той не й помогнал в кариерата си, използвайки собствените си връзки – и това я накарало да прекъсне връзката. Лео не е направил нищо за кариерата й, тя е по-разстроена от това, отколкото от всичко друго.

Филмовата звезда очевидно не скучае след раздялата: той бе заподозрян в интимна връзка с моделката Джиджи Хадид. Преди това двойката беше снимана заедно на парти, а след това бяха видени и на други събития. Джиджи и Лео се познават от много дълго време: баща й Мохамед Хадид каза, че дъщеря му е приятелка с носителя на Оскар от много години. Източник, близък до Леонардо ди Каприо, каза още пред Entertainment Tonight, че връзката му с модела Джиджи Хадид е станала по-сериозна.

„Джиджи и Лео са сериозни. Те прекарват много време заедно и се обичат. Чувстват се добре, и двамата са много щастливи”.

Джиджи не се вписва в теорията на феновете, според която Ди Каприо не излиза с момичета над 25 години: тя вече е на 27 години и има дете - двегодишна дъщеря Хай от бившия си приятел Зейн Малик. 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини

Вижте защо Гуинет Поутроул реши да се завърне към киното преди 43 часа

139 години от Съединението на Княжество България с Източна Румелия преди 43 часа

Хоакин Финикс, Лейди Гага и режисьорът Тод Филипс са във Венеция за "Жокера: Лудост за двама" преди 2 дни

Кейти Пери нарече бившите мъже в живота си „нарцисисти“ преди 2 дни

The Weeknd е готов с последната глава от своята музикална трилогия преди 2 дни

Кампанията “Не сте сами” се завръща в училищата след активно лято преди 3 дни

Брайън Мей разкри, че миналата седмица е претърпял инсулт преди 3 дни

Тим Бъртън беше удостоен със звезда на алеята на славата преди 3 дни

Адел разкри защо феновете няма да я виждат „невероятно дълго време“ преди 3 дни

“Tриумф” с Мария Бакалова е българското предложение за Оскар преди 4 дни

Дългоочакваното сътрудничество на LL COOL J с Eminem е факт преди 4 дни

Lady Gaga изгледа с одобрение старо видео, в което Сабрина Карпентър пее нейна песен преди 4 дни