Аманда Сейфрид се чувствала неудобно от голи сцени 11 август, 2022

Аманда Сейфрид участва във фотосесия за списание Porter и даде интервю за изданието, в което говори за еротичните снимки в началото на кариерата. Тя призна, че би искала да започне актьорската си кариера сега, защото актьорите вече са придружени на снимачната площадка от координатори на интимни сцени, които могат да помогнат за избягване на неудобни ситуации. Освен това самите актьори могат да кажат дали изпитват дискомфорт по време на снимките.

Актрисата призна, че се е чувствала неудобно, но се страхувала да остане без работа и затова не се противопоставяла. „На 19 ходих без бельо - шегуваш ли се? Как позволих това да се случи? О, знам как: бях на 19, не исках да разстройвам никого и не исках да загубя работата си, ето затова”.

За кой филм става въпрос, актрисата не уточни в интервюто. Аманда Сейфрид многократно се е появявала гола на екрана: например, тя участва в секс сцени във филма "Клои". Сега Аманда гледа на много неща по различен начин и признава, че е придобила увереност в себе си.

Тя добави, че въпреки увереността си, понякога е разочарована: „Това не означава, че работата не може да ме разстрои. Загубих голяма роля, която наистина исках – е , мислех си, че искам. Това ме съсипа, но не ме направи по-малко уверена.

Популярността на Аманда Сейфрид донесе ролята във филма "Зли момичета", където тя играе заедно с Линдзи Лоън и Рейчъл Макадамс.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини