„Бързи и яростни 9“ оглави боксофис класацията на Северна Америка 29 юни, 2021

Екшънът „Бързи и яростни 9“ оглави боксофис класацията на Северна Америка и върна зрителите в киносалоните. След него се нареждат филмите „Нито звук“ и „Бодигард на убийцата“.

Приходите от продажбата на билети за деветата част на поредицата „Бързи и яростни“ с Вин Дизел и Мишел Родригес в първия уикенд от пускането му по кината възлизат на 70 милиона долара. Това са най-големите приходи, отчетени от продажбата на билети за филм в първия уикенд от излизането му в салоните в Северна Америка, след началото на пандемията от новия коронавирус.

На второ място се нарежда хорърът "Нито звук 2" с постъпления в размер на 6,2 милиона долара. Продукцията донесе приходи на обща стойност 136 милиона долара от пускането й по кината преди пет седмици. На трета позиция е "Бодигард на убийцата 2", който отчита постъпления от близо 5 милиона долара.

Челната петица се допълва от анимацията "Зайчето Питър: По широкия свят" и "Круела". Общите приходи от филмите в първата десетка на боксофис класацията на Северна Америка възлизат на 96 милиона долара.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини