Little Mix с шести студиен албум Confetti 06 ноември, 2020

Най-успешната женска банда в света Little Mix представи дългоочаквания си шести студиен албум Confetti - пленителна колекция от 13 златни поп парчета, с които за пореден път момичетата изявяват таланта си да създават музика за различни поколения. По проекта Jade, Perrie, Leigh-Anne и Jesy работят от една година насам с цял екип от звездни автори и продуценти: Tayla Parx, ко-автор на популярни сингли на Ariana Grande, Khalid & Normani и Panic! at the Disco, #1 хитмейкъра MNEK, номинираното за Грами авторско трио TMS, което стои зад световни хитове на Lewis Capaldi, Dua Lipa, John Legend, Maroon 5, G-Eazy и др., както и дългогодишния сътрудник на групата – музикалната продуцентка Kamille. В траклиста на Confetti се нареждат любимите на феновете парчета “Break Up Song” и “Holiday”, както и наскоро издадените “Not A Pop Song” и “Happiness”.

През годините Little Mix напълно заслужено белязаха историята като най-прочутата световна женска група, с продадени над 50 милиона копия на албумите си в цял свят, повече от 19 милиона слушатели в Spotify, над 3 милиарда гледания на видеата си в YouTube и 12 милиарда стрийма в дигиталните платформи. През 2019 г. Little Mix спечелиха втората си награда BRIT за “най-добро видео“ към сингъла “Woman Like Me”, който изпълниха на живо по време на церемонията. Те са носителки на две Global Awards отличия за “най-успешна група“ и “най-добра песен“, както и на 4 EMA Awards за “най-добър артист във Великобритания и Ирландия”.  

Суперхитът им за 2020 г. “Break Up Song”, който също е част от Confetti, е с над 75 милиона стрийма в дигиталните платформи до момента и се превърна в 15-тия им TOP 10 сингъл в официалната класация в Англия.

Track list:

  1. Break Up Song
  2. Holiday
  3. Sweet Melody
  4. Confetti
  5. Happiness
  6. Not a Pop Song
  7. Nothing But My Feelings
  8. Gloves Up
  9. A Mess (Happy 4 U)
  10. My Love Won't Let You Down
  11. Rendezvous
  12. If You Want My Love

     13. Breathe

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини