Как компанията за залози Bet 365 се развива успешно през годините 17 ноември, 2020

С развитието на онлайн игрите и намаляването поради различни причини на играта в букмейкърски пунктове, конкуренцията между онлайн букмейкърите расте. Един от водещите сред всички малки и големи онлайн букмейкъри на България, в момента може да се каже, че безспорно е Bet365.

Компанията започва дейността си, като букмейкър с пунктове в различни британски градове. Първия пункт за Bet 365 Залози е открит в далечната 1974 година. Влизайки в 21-ви век, компанията решава да смени фокуса на развитие и се съсредоточава в онлайн залозите, което и носи и много по-голяма популярност, много повече клиенти и естествено печалби.

След 2005 година, развитието на компанията, започва да носи слава на брокер, който е коректен и предлага добри коефициенти, огромно разнообразие от залози и изключително големи възможности за печалби. Към момента клиентите са им повече от 7 милиона човека по целия свят. Повече от 1500 служители работят за компанията, които са 24/7 на разположение за своите клиентите, като това превръща Бет 365 във водещ и предпочитан брокер за спортни залози.

Бонуси и промоции

Като уважаващ своите клиенти брокер, Bet365 предлага различни бонуси и промоции. Сред тях са т. нар. Кеш-бек при равенство, кумулативни бонуси, особено при тениса, бонус за отваряне на нова сметка, ранно изплащане за футбол и НФЛ, отмяна на залог при краен резултат 0:0 и много други.

Все пак имайте на предвид, че бонусите за клиентите от различните страни са различни. Предимство имат британските фенове на букмейкъра, тъй като получават най-много бонуси, като вид и суми.

Наличие на спортни събития в сайта

Тук можете да намерите почти всички спортни събития, от всички видове спорт, които са интересни за залози. Силно се набляга на най-силните първенства в Европа в различните спортове, но в сайта ще намерите почти всички мачове от българската А група, български баскетбол, мачовете по футбол за Купа на България, Латино американските първенства, САЩ и много други. Даже и да не планирате да правите скоро залози, регистрацията в сайта ви дава възможност да гледате на живо мачовете, тениса, което е примамливо за всички фенове. 

 

Коефициенти в Bet365 онлайн

Едно от нещата, които привличат клиенти са високите коефициенти, макар че много повече фенове поставят на първо място коректността на букмейкъра, както и лимитите за теглене и ограничения по акаунта. В Бет365 можете да ползвате добри коефициенти, които са различни за видовете спорт и първенства според страната, където се провеждат. Например:

  • Футбол – средните коефициенти предлагани от букмейкъра не са от най-високите на пазара. Все пак маржа за резултатите, който се предлага е честен спрямо клиентите, той е по-висок за мачовете от по-ниско котираните първенства и е около 9%, докато при европейските първенства с висок имидж е около 6%.
  • Хокей – тук за разлика от футбола коефициентите са много добри. Независимо дали става въпрос за НХЛ или мачове от други първенства, наистина можете да намерите едни от най-добрите коефициенти на пазара.
  • Тенис – също много добри коефициенти, особено ако се следи на живо.

Като обобщение ще кажем, че това наистина е един от най-добрите букмейкъри към момента, още повече, че той е и лицензиран в България. Съчетанието от различни и интересни предложения, добри коефициенти, коректност и лиценз дават възможност да се изживеят много добри моменти с Bet365.com за България.

"Радио Витоша" ЕООД не носи отговорност за дейността на сайта, който е информационен относно дейността на сайтовете, организиращи хазартни игри, за съдържанието на сайта, за други сайтове чрез препратките, които съдържа и пр.

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини