Как да сме по-успешни в Palms bet залозите на тенис 04 декември, 2020

С най-добрите стратегии за залагане на тенис можете да имате по-голям шанс да спечелите залозите си в най -добрите сайтове за залагания за тенис, които българските играчи могат да намерят. Един от тези сайтове за спортни залагания е Palms Bet залози онлайн, в който има много тенис мачове всеки ден и други възможности за залози на спортни събития. Ще ви покажем как да залагате на тенис по начин, който да ви помогне да избегнете твърде много от тези грешки, които новодошлите в спортните залози правят. 
Няма значение дали искате Australian Open, Wimbledon, French Open или US Open, тъй като всички ваши залози ще се възползват от използването на най-популярните стратегии за залагане на тенис. Освен това ще ви покажем как можете да залагате на тенис за каквото и да било от ATP и WTA туровете до купа Дейвис. Това означава, че никога няма да ви липсва вдъхновение и ще се възползвате от нашите стратегии. Независимо дали подкрепяте Новак Джокович или Роджър Федерер за победа, ще откриете, че най-добрите стратегии за залагане на тенис ще могат да ви дадат всички инструменти, от които се нуждаете, за да изведете вашите тенис залози на следващото ниво.

Как можем да залагаме на тенис - Основите

Някои хора смятат, че залагането на тенис е по-лесно от залагането на други спортове. Това е така, защото тенис мачът обикновено има само двама състезатели, което означава по-малко променливи от волейбол ли футбол мачове. Плюс това и съдиите не играят голям фактор в тениса, така че няма да ви ощетят по никакъв начин. При залозите на тенис всичко се свежда до балансиране на риска при залагане на по-високи коефициенти за аутсайдерите в сравнение с по-малките печалби, които бихте получили, като подкрепите фаворита. Основното нещо, което трябва да имате предвид, е формата на всеки играч. Преглеждането на техните мачове през изминалата година е добър начин да започнете и вие също трябва да отбележите изминалите двубои в директни срещи на двамата играчи.

Разширени опции за залагане на тенис

След като се справите с основите на тенис залаганията, ще бъдете готови да се възползвате от всички допълнителни пазари, които един букмейкър като Палмсбет може да предложи. Това може да ви позволи да правите залози за победител в сет и победител в гейм, а плюс това може да заложите за общия брой геймове в тенис мача. В резултат на това ще можете да използвате своя опит заедно с тези напреднали пазари на залагания. Например, ако мачът съдържа два силни играчи на сервис, тогава шансовете са, че всеки сет може да има тай-брейк. Така че тук бихте потърсили опцията над / под брой геймове в рамките на сет. Това е само един пример, но показва как използването на вашия опит и направата на проучвания може да ви донесе успех.

 

Всичко това е част от добра стратегия, която трябва да имате предвид. Включване на залози на живо е част от добрата стратегия за тенис. Фактът, че тенисът се играе с множество паузи в мача и има голяма продължителност е напълно подходящ за лайв. Това означава, че феновете на тениса могат да се наслаждават на това кой ще спечели следващия сет, игра или дори точка. На живо вие може да се възползвате от всички пазари на тенис по време на игра, които букмейкърът Palmsbet може да предложи.

"Радио Витоша" ЕООД не носи отговорност за дейността на сайта, който е информационен относно дейността на сайтовете, организиращи хазартни игри, за съдържанието на сайта, за други сайтове чрез препратките, които съдържа и пр.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини