Радио Витоша

webcam

Новини

Летни ремонти на "Топлофикация" в 10 софийски квартала

Летни ремонти на "Топлофикация" в 10 софийски квартала

Дата: 15.06.2016 Спирания на топлата вода ще има на места в кварталите "Лозенец", "Младост", "Сердика", "Разсадника", "Лагера", "Красна поляна", "Красно село", "Надежда", "Хиподрума" и "Овча купел" 2
Image

"Топлофикация София" започва ремонти на топлопреносната мрежа в 10 района на столицата. Спирания на топлата вода ще има на места в кварталите "Лозенец", "Младост", "Сердика", "Разсадника", "Лагера", "Красна поляна", "Красно село", "Надежда", "Хиподрума" и "Овча купел" 2.
Пълният график за ремонтните работи може да се види на интернет страницата на "Топлофикация София". Всички клиенти, на които в следващите дни предстои спиране на топлата вода, са уведомени 15 дни по-рано чрез залепване на съобщения във входовете на сградите.
За времето на ремонтите на клиентите няма да бъдат начислявани сметки за топла вода и това ще бъде отразено на отделен ред в месечните съобщения. Дружеството напомня на своите клиенти да не пускат вода от топлия кран във времето на ремонта, за да не натрупват излишни показания на водомер.

Коментари